Transformationscoach Linda Novén - hjälper dig skifta tillstånd och därmed skifta verklighet.
Transformationscoach Linda Novén - hjälper dig skifta tillstånd och därmed skifta verklighet.

om linda

Medmänniska, vän och mamma. Intresset för människor, relationer och personlig utveckling har alltid varit mycket viktigt för mig. Mina egna erfarenheter och upplevelser av livet har varit en stark drivkraft till att lära mig att förstå och själv kunna påverka min hälsa, utveckla mig själv och mina relationer. Jag har valt att utbilda mig inom de metoder som har hjälpt mig skapa mer balans i mitt eget liv, och som jag i min tur nu kan använda för att hjälpa andra. Jag brinner för att se människor utvecklas och bland det största som finns är att få vara med när "polletten trillar ner".

 

Min coaching

Min coaching bygger på ett tankesätt som är inriktat mot möjligheter och lösningar, kombinerat med acceptansen och kärleken till den du är och det du upplever. Fokus kommer att hållas här, nu, och vi kommer även blicka framåt, på förändringar och nya perspektiv som hjälper dig skapa den framtid du vill ha.

Men det innebär inte att vi blundar för svårigheter eller ignorerar begränsningar från det förflutna. Som din coach är jag en medmänniska som kan följa dig genom tvivel, hinder och motstridiga känslor som uppstår när du vill förändra något. Jag  stöttar dig när du får syn på och när du väljer att bryta gamla och hindrande livsmönster. Jag kommer också att acceptera och stötta dig om du väljer att stanna kvar precis där du är. "Det handlar om att ge dig utrymme och stöd att reflektera, att göra medvetna val och genom det hitta din väg."

Under våra sessioner utgår jag från dig och din livssituation, vad du behöver och vart du vill, men det finns alltid en grundstruktur i samtalet som jag följer. Jag möter dig utifrån din unika situation och kan använda mig av olika verktyg och metoder inom coaching, hypnos eller instant transformation. Du väljer själv om du vill att jag under vår session håller mig till en specifik metod eller anpassar utifrån aktuellt ämne, behov och situation. 

Jag följer ICF:s etiska riktlinjer och har tystnadsplikt.
 

Du har svaren, jag har frågorna

Som professionell coach kommer jag aldrig att ge dig några färdiga lösningar eftersom de bästa svaren redan finns inom dig. Du är experten på ditt liv. Det jag kan hjälpa till med är att ställa de kraftfulla, och ibland utmanande frågorna, lyssna medvetet, uppmärksamt och med medkänsla.

En av mina största styrkor är förmågan att kunna ställa de rätta frågorna vid precis rätt tillfälle. Det är inte alltid bekvämt eller roligt, men det kan vara den avgörande frågan som får polletten att trilla ner. 

Tillsammans utforskar och arbetar vi mot det mål som du som klient sätter. Men det egentliga jobbet gör du själv. Det finns inga genvägar; du väljer din förändring och det är också DU som tar dig dit du vill vara.
 

min personliga resa

Min egen resa inåt och mitt syfte med att lära mig de metoder jag använder handlade ursprungligen om en önskan att "ta bort" och "göra om" de delar av mig själv som upplevdes som alltför smärtsamma att leva med. Jag har på vägen kommit till insikt om att det handlar inte om att transformera bort eller radera smärtsamma/felaktiga delpersonligheter, utan om att i stället gå inåt och möta, omfamna, ta hand om och integrera. Så i vårt samarbete kommer vi inte att trolla bort något. I stället hjälper jag dig gärna att möta och acceptera dig själv. Transformationer sker naturligt när du omfamnar och tar in saknade delar av dig själv och sedan agerar mer i sanning med dig själv.
 

Min bakgrund

Jag har en Fil. Kand i kulturgeografi, inriktning mot marknadsföring och destinationsutveckling 120 p från Högskolan Dalarna. Innan jag bestämde mig för att satsa på coachingen har jag under större delen av mitt yrkesverksamma liv innehaft tjänster inom service, försäljning och administration. Jag jobbade fem år inom bokbranschen och nio år inom träningsbranschen varav flertalet av dessa år i chefsbefattning. I dagsläget är jag anställd på ett av Sveriges ledande kunskapsföretag i en administrativ roll.
 

Mina kvalifikationer

- Associate Certified Coach (ACC) via ICF ackrediterad utbildning,
Akademi Coachstjärnan
- Påbyggnadskurs ACT-baserad coaching, Akademi Coachstjärnan
- Advanced Practitioner, Soul Realignment
- Certifierad Practitioner, Instant Transformation
- Diplomerad hypnoterapeut, SSEAH
- Diplomerad Tidigare liv terapeut, SSEAH
- Ögonrörelseterapi EMI, SSEAH
- Interrupt Distraction Procedure IDP, SSEAH
- Snabbinduktioner och hypnosövertygare, SSEAH
- Lagar, regler och etik i den terapeutiska verksamheten, SSEAH och Maja Wolt

Källor

hört från klienter

Jag är tacksam för Lindas sessioner. Hon är en person med hög inkänningsförmåga och lätthet att sätta ord på det som behövs för att skapa klarhet. 

Marika Tapper

Linda besitter förmågan att se rakt igenom mina känslor och tankar och stötta mig i att komma till kärnan av var jag faktiskt står och stötta mig i att ta handling för att skapa det liv jag önskar. Tack för ditt stöd.

Sara Larsen - Head of Sales,
Doidea Consulting AB, Stockholm

Linda har varit duktig på att ställa rätt typ av frågor för att jag själv ska komma fram till vad jag behöver för att må bra. Hon har även fått mig att inse att jag inte ska döma mig själv för hårt och känna att det är mitt ansvar om saker inte blir som det är tänkt. Häftigt att transformation kan få mig att tänka i andra banor än jag tidigare har gjort. Tack!

Jenny - Stockholm

Linda har en förmåga att ställa de där frågorna som gör att man tvingar sig själv att reflektera på ett djupare plan, vilket vi alla behöver göra oftare! Det har varit mycket givande och inspirerande att coachas av Linda och det har gett mig nya infallsvinklar och djupare insikter om vad jag vill få ut av livet. Rekommenderas starkt!
 
Hanna - Stockholm

Linda kan ställa de frågor man själv undvikit och på så vis ta tag i det bakomliggande problemet istället för snabba lösningar.
Linda har hjälpt mig att skapa en struktur och förstå varför jag reagerat som jag gjort i olika situationer. Genom att ställa frågor som jag själv kunnat bearbeta under trygga förhållanden har jag kunna ändra och förstå mina livsval till det bättre. Tack vare Linda har  jag tagit tag i arbetsliv och privatliv och lever nu på ett sätt jag inte trodde var möjligt för ett par år sedan.

Fredrik, ingenjör - Stockholm

Att bli coachad av Linda var både utmanande och väldigt utvecklande. Jag fick möjligheten att bolla saker jag annars saknat att bolla med någon vilket ledde till att jag satsade och styrde om mitt liv till vad jag drömde om. Linda har varit ett stöd och en push som jag behövt. Hon gör mig glad och oavsett situation har jag alltid lämnat våra möten med en rejäl energi.
Att kombinera coachning med hypnos var precis det jag behövde då jag annars är en person som gärna tänker mycket på det jag säger och vad som förväntas av mig. Genom hypnos kunde jag ohämmat prata med Linda, vilket jag vill rekommendera alla att prova! Det kändes läskigt till en början, men den sköna känslan av att lätta på hjärtat tog över väldigt snabbt!

Astrid, student - Stockholm

Jag har länge haft mycket motgångar som höll på att ta knäcken på mig.
Efter en diskussion med min kollega träffade jag Linda som hjälpte mig att vända upp och ner på mitt liv och mina tankar. Från första gången till den sista har hon pushat mig, hjälpt mig att hitta mig själv och värdera mig själv och mitt liv igen! Jag har jobbat mera med dom här sakerna tack vare henne! Det fanns så mycket saker att upptäcka!
Jag kan varmt rekommendera henne till coaching. Hon kommer att hjälpa dig att hitta dit du vill..

Satu - Stockholm

Jag mötte Linda när jag gick min vidareutbildning på Akademi Coachstjärnan. Linda hjälper dig hitta till kärnan med hjälp av kraftfulla frågor och aktivt lyssnande. hon är närvarande och får dig att känna dig lugn, samtidigt som man blir så energisk i hennes omgivning. Efter mina samtal med henne så känner jag mig fylld med nya idéer och nya krafter.

Helene Rennervik . Leadership Designer

I've had some unclear pressure inside me regarding pushing towards my life goals. I couldn't recognize the reason of it. So, I asked Linda for help. We've had a remote session, where she helped me to dig deeper into myself, finding out the reasons which kept me from the action. I felt an immediate relief, my mood raised. Already next day I woke up with a much better feeling in me, and started to push towards my goals. Thank you, Linda, for your huge support!

Nadja Gujer - Switzerland