hur lång tid tar det och hur många gånger behöver jag gå?

Olika typer av frågeställningar kräver olika längd på samarbete oss emellan - mitt mål är att hjälpa dig komma dit du vill på kortast möjliga tid.
Varje coachingsamtal är 60 min och vanligt är att vi träffas mellan 6 till 10 gånger. Första samtalet är ett lite längre (90 minuter) "prova på och lära känna samtal" till reducerat pris. Vid första samtalet träffas vi och kartlägger din nuvarande situation, går igenom vad du vill uppnå med vårt samarbete och jag berättar lite om de verktyg jag använder. Utifrån det lägger vi tillsammans upp en plan för hur du ska nå din fulla potential. Vi anpassar hur ofta vi ska träffas utifrån vad du vill jobba med och vilket upplägg du vill ha. Sessionerna skräddarsys utifrån dina behov. 

Är du intresserad av enstaka Instant Transformation sessioner eller hypnos med regression till tidigare liv tillämpas inte det första "prova-på-samtalet", utan vi "kör" på en gång.
 

priser

- Första prova-på-samtal, coaching - 600:-/session (90 minuter) 

- Coaching  - 900:-/session (60 minuter)

- Hypnos - 900:-/session (60 minuter)

- Instant Transformation - 1 200:-/session (60 minuter)

- Tidigare liv - 2 100:-/session (90 minuter)

- Paket à 3 gånger coaching  - 2 400:- (800:-/session)

- Paket à 6 gånger coaching  - 4 200:- (700:-/session)


Hör av dig så berättar jag mer.

Det går bra att betala kontant, via Swish eller faktura. Avbokning eller ombokning sker senast 24 timmar innan möte, vid avbokning senare än så debiteras du 200 kr för lokalkostnaden.
 

friskvård

Hypnos i syfte att nå avslappning och minska stress eller vid rökavvänjning räknas som friskvård och är helt avdragsgillt för företag. Företaget kan faktureras om så önskas. Annan prislista gäller för företag.

Priser anges inkl moms. F-skattsedel finns.